Een upgrade op je Microsoft Power BI gebruik

Je hebt een super goed rapport of dashboard gemaakt en wil dit graag delen. De persoon met wie je wil delen, heeft geen Power BI Pro licentie en gebruikt in zijn communicatie altijd zijn eigen e-mailadres.

De informatie die je verwerkt in Power BI, is vaak niet alleen voor jezelf. Webdashboard maakt het mogelijk om je rapporten en dashboards op een laagdrempelige manier te delen, met ieder e-mailadres.

Wat kun je met Webdashboard?

Delen met ieder e-mailadres

Met Power BI kun je geen rapporten/dashboards delen met verschillende e-mailadressen. Webdashboard maakt het mogelijk om met iedereen je rapporten/dashboards te delen ongeacht welk e-mailadres.

Branding

Power BI maakt het mogelijk om hier en daar wat meer je huisstijl naar voren te laten komen. In Webdashboard krijg je een eigen schil bovenop Power BI waardoor je de kleuren, het logo en de knoppen helemaal aan kunt passen naar je eigen huisstijl. In overleg is het zelfs mogelijk om het portaal helemaal eigen te maken door middel van whitelabeling.

Structuur creëren

Met Power BI kun je favorieten aanduiden, maar geen structuur creëren waardoor het overzichtelijker wordt. Met Webdashboard creëer je overzicht en is ontworpen om binnen 2 klikken bij je rapport te zijn.


Met de 30 dagen proefversie kun je Webdashboard eerst even leren kennen. Door de stappen van de tutorials te volgen, kun je Webdashboard helemaal inrichten zoals jij dat wil! Kom je er niet aan uit? Neem dan even contact met ons op, dan helpen wij je graag.

Geen tijd om de proefversie te proberen? Direct implementeren of toch nog even goed advies? Dan kun je een demonstratie inplannen. Een van onze experts zal Webdashboard persoonlijk aan je uitleggen.

Microsoft Power BI Webdashboard how

 

Hulp wanner dat nodig is

Power BI is een product van Microsoft dat een grote database aan FAQ heeft. Heb jij een vraag die niet te vinden is? Dan is het lastig om met iemand in contact te komen die je daarbij kan helpen.

Webdashboard luistert graag en verbeterd ook graag. Wanneer je naar support mailt, zal je vraag zo snel mogelijk opgepakt worden.